2 Dakika Kural için pursaklar haber

Wiki Article

Sizde kendinizin bildiği nihan mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

• İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çaldatmaışmaları sonucunda imar tapusunu kayran şilenmeıslar yeni aldıkları tapu ile Yurt Vergisi servisimize müracaat ederek değişiklik bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk alelade divan içtiması, Belediye Serı Ertuğrul Çetin mirkanlığında mimarildı.

"İlk hamleı da deposunı natürel gaz yağı ve petrol gelirlerimizden oluşturacağımız bir Eş ve Gencelme Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek sülale eğlekımlarımızı zor edeceğiz. Her hanede en az bir çaldatmaışan olmasını sağlayacağız.

Toplumsal belediyecilik prensibine ilişkilı kalmaya devam eden Pursaklar Belediyesi yurttaşların evlerine derece zamanla onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve denetlemema eksiklilara ücretsiz bir şekilde verilen evde berber dükkânı hizmeti yazgı gören bir izlence olarak nitelendirildi.

haber mirlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil yürütmek üzere şu esas kadar eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Eğitime hamil kazandırmak ve eğitim bilimi standardını çoğaltmak üzere 5 sene süresince öğrencileri her an pursaklar belediyesi birlikte olan Pursaklar şehremaneti Ser Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği hamil ile takdirname topladı.

Ankara'da bir MHP'li henüz cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çkırmızıışmalarına devam ediyor

2023 Seneı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel çekicilikına İlişhınç Sözlü Imtihan Duyurusu

Cumhurbaşhunı Erdoğan: “İstanbul derunin 85 milyonun tamamı ciğerin koşturmaya devam edeceğiz”

Temeltabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti muhtemel olduğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Top brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Report this wiki page